Organisatie

Binnen NextValue Research werken specialisten en ervaren onderzoekers samen aan uw onderzoeksvragen. Uw project krijgt daarbij altijd een vast team waarvan minimaal één senior research manager. Hierdoor heeft u altijd een vast aanspreekpunt en kunt u op een constante kwaliteit rekenen.

De vaste samenwerkingspartners binnen NextValue zijn Sander Smit (senior research manager) en Dzenita Camo (research manager).

Sander Smit

Sander Smit (MSc) is de oprichter van NextValue Research. Hij studeerde Sociologie aan de Erasmus Universiteit en Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij heeft ruim vijftien jaar ervaring als onderzoeker en al tijdens zijn studie ontwikkelde hij als onderzoeksassistent een passie voor het vak. Na zijn studie werkte hij onder andere voor het Instituut voor Sociologisch-Economisch Onderzoek (ISEO, nu SEOR) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en de Nederlandse Gezinsraad. Sander is het vaste aanspreekpunt en senior onderzoeker binnen NextValue.

Dzenita Camo

Dzenita Camo (MSc) studeerde Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Al tijdens haar studie was zij student-assistent Onderzoeksmethodiek. Dzenita werkt sinds 2011 als onderzoeker voor NextValue Research. Vanuit haar expertise op het gebied van onderzoek, media en communicatie brengt zij steeds weer een eigen focus in. Ze heeft een passie voor alles wat met nieuwe media te maken heeft en volgt de ontwikkelingen op het gebied van media en research op de voet.

Samenwerking

NextValue beschikt over een uitgebreid netwerk van specialisten en ervaren onderzoekers die binnen NextValue kunnen samenwerken. Zij worden geselecteerd op basis van uw informatiebehoefte en onderzoeksvragen. Andersom draagt NextValue ook bij aan projecten van anderen.