Werkwijze (vervolg)

Gaat u akkoord met het onderzoeksplan dan kunnen wij meestal binnen één week aanvangen met de onderzoeksactiviteiten. Respondenten selecteren wij met behulp van één van onze vaste selectiebureaus of op uw aanwijzingen.

Een onderzoek wordt altijd door minimaal twee onderzoekers uitgevoerd, waarvan één senior onderzoeker. Deze onderzoekers zijn betrokken bij het hele onderzoeksproces, van opzet tot rapportage. Zo hebben de onderzoekers een sparringpartner, en heeft u altijd een vast aanspreekpunt.

Wij rapporteren op een manier die het beste bij u past. Dat kan in Word of Powerpoint maar kan bijvoorbeeld ook een videopresentatie zijn. Desgewenst geven wij een presentatie van de onderzoeksbevindingen.

NextValue is thuis in zowel kwalitatieve als kwantitatieve onderzoeksmethoden. Wij kunnen daarbij zowel gebruik maken van de traditionele face-to-face, telefonische en schriftelijke technieken als van meer innovatieve online technieken.

De uiteindelijke keuze voor specifieke methode(n) en technieken hangt af van de onderzoeksvraag. In gevallen waar specifieke deskundigheid gewenst is kunnen wij samenwerken met inhoudsdeskundigen of specialisten.